JÄÄALUEET JA LADUT

Jääalueet saatiin jouluksi luistelukuntoon, vaihtelevat sääolosuhteet ovat vaikeuttaneet hoitoa. Tällä hetkellä jäät ovat taas hyvässä kunnossa. Kuntoradalle on ajettu 2 km lenkille pohjia moottorikelkalla, huomenna jatketaan ja pidennetään lenkkiä, mikäli sääolosuhteet sen sallivat.

MARTINTALON KUNTOSALIN UUDET HINNOITTELUT JA KÄYTÄNTEET

Hyvinvointilautakunta on 11.12.2018 pitämässään kokouksessa tehnyt muutoksia hinnoitteluun:

Työttömillä, koululaisilla (yli 13-vuotiaat)/opiskelijoilla on vuoden 2019 alusta mahdollisuus lunastaa vuosi- tai kausikortti erityishintaan: vuosikortti 40 € ja kausikortti 25 €.
Vammaisella on mahdollisuus saada vapaakortti kuntosalille. Avainpantti säilyy kaikille saman hintaisena,15€, ja se on myös kaikkien lunastettava. Vuosikortin normaalihinta edelleen 60 €/vuosi tai 35 €/kausi. Kyse kalenterivuodesta (1.1.2019-31.12.2019) Kausi on joko 1.1 – 30.6.2019 tai 1.7-31.12.2019.

Uusien tietosuoja-asetusten vuoksi emme voi enää kerätä nimiä kuntosalikäyttäjistä kuntosalin ilmoitustaululla. Tämän vuoksi passivoimme kaikki vanhat kuntosaliavaimet tammikuun alkupuolella. Jos et halua katkosta avaimen toimintaan, ilmoita vapaa-aikatoimistoon s-postilla tai puhelimitse: jos jatkat kuntosalin käyttöä, otatko vuosi- tai kausikortin ja oletko oikeutettu erityishintaan. s-posti kirsti.keskitalo@marttila.fi ja tekstiviesti puhelinnumeroon 0447449410. Jos osoitetiedoissasi on tullut muutoksia, ilmoita myös niistä.

Mustutuksena kaikille käyttäjille: avain on henkilökohtainen, kaikilla perheenjäsenillä tulee olla oma avain (ei koske alle 13-vuotiaasta, joka voi tulla salille vain täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Myös hänelle oma kuntosalikortti, erityishinnalla).

Marttilalaisille eläkkeen saajille säilyvät ilmaiset kuntosalivuorot keskiviikko- ja perjantaiaamuisin.