SYKSYÄ KOHDEN MENNÄÄN

Jo kuukauden kuluttua pyörähtävät liikkeelle Martintalon liikuntaryhmät. Osaksi mennään vanhoilla ohjelmilla, mutta on luvassa uuttakin. Nyt on jo selvillä, että torstain ”tanssiryhmät” muuttuvat. Mirva lopettaa monen ohjausvuoden jälkeen, kiitos niistä vuosista. Sanna jatkaa to 7.9 ja klo 18.00-19.00 aloittaa tanssiksi-tunti. Tunnilla liikutaan tuttujen tanssirytmien tahdissa ja samalla opitaan eri tanssilajien perusaskeleet. Tunnilla soi lavatanssi- latinalais- ja swing-pohjainen musiikki. Et tarvitse aiempaa tanssitaitoa. Sitten klo 19.10 jatkuu zumba, joka on hauska ja hikinen tanssiliikuntatunti. Musiikkina soi mm. merengue, cumbia, reggaeton ja salsa. Et tarvitse aiempaa tanssitaitoa. Nyt rohkeasti kokeilemaan uusia ryhmiä!

Kuntosalicircuit ja lihaskunto jatkavat tutuilla paikoilla: kuntosalicircuit maanantaisin klo 20 ja lihaskunto keskiviikkoisin klo 18. Naisten niska-hartiaryhmä siirtyy maanantaille klo 18.30-19.30.

Muutaman vuoden tauon jälkeen jatketaan myös kuntonyrkkeilyä. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 19.00-20.00. Ohjaajana Kalevi. Sopii sekä naisille että miehille!

Vielä on hakusessa ainakin kahvakuulaohjaaja. Jos sinulla on tiedossa ohjaajia, vinkkaa vapaa-aikatoimistoon!

Viimeistään elo-syyskuun vaihteessa ilmestyvästä Marttila-tiedotteesta voit lukea koko liikuntatarjonnan!

”Saviseutu pyöräilee”- kampanja jatkuu vielä elokuun loppuun asti.

 

 

 

SAVISEUTU PYÖRÄILEE

SAVISEUTU LIIKKUU PYÖRÄILYKAMPANJA 1.5-31.8.2017saviseutu-pyorailee

Nyt kaikki kohottamaan kuntoa pyöräillen! Saviseudun kuntien (Aura, Koski TL, Loimaa, Marttila, Oripää, ja Pöytyä) tiukka kuntien välinen pyöräilykisa on alkamassa! Aikaa pyöräillä on syyskuun alkuun asti. Tule keräämään omalle kunnallesi roimasti pisteitä, aktiivisille pyöräilijöille on luvassa hyviä palkintoja! Kaikille koululaisille on myös oma kampanja.

Pyöräilysuoritukset kirjataan pyöräilyvihkoihin, jotka sijaitsevat ympäri kunnan aluetta. 10 km:n matkasta saat kirjoittaa yhden nimen, 20 km matkasta kaksi jne. Kirjaukseen oikeuttavan pisteet voit suorittaa myös kävellen, juosten tai rullaluistellen.

Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti:

Kunnanvirasto, Heikolantien päässä, Martintalo, Tiipiläntien ja Riitsuontien risteys, Laurilan Lava, Härkätien Kievari, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys. Kartta pyöräilyvihkolaatikoiden sijainnista

Tänä keväänä uutuutena tulosten sähköinen ilmoittaminen osoitteessa:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=398D5C9FE99EC822C22580FF0037B162

 

KEVÄÄN JA KESÄN AIKATAULUJA

ESKARILAISTEN UIMAKOULU
Paimion Solinassa vko 20. Eskarilaiset saavat erillisen kutsun ja tarkemmat ohjeet uimakoulusta

UIMAKOULU II
Forssan Vesihelmessä vko 26 (juhannuksen jälkeinen viikko)

KESIS-LEIRI
Sauvon Ahtelassa vko 24, 13-16.6.2017. Ilmoittautumista jatkettu 15.5 asti. Ilmoittaudu kuitenkin ajoissa! Kunta järjestää oman bussikuljetuksen leirille ja takaisin. Omat kuntaohjaajat mukana. Ilmoittaudu suoraan Kesiksen leirisivujen kautta.