PATSASPYÖRÄILY SIIRTYY LOPPUKESÄÄN

Lauantaille, 17.6.2017, merkitty ”patsaspyöräily” siirtyy yhteensattumien vuoksi loppukesään. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

PURURATAKIERROS MARTTILASSA

Maanantaille, 19.6.2017, merkitty ”pururatakierros Marttilassa” siirretään yhteensattumien vuoksi elokuulle. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

 

NURMIKKOJUMPPA alkaa urheilukentän viheriöllä ma 29.5 klo 19.30. Kokoontumisia viisi kertaa. Oma jumppa-alusta ja vesipullo mukaan. Osallistumismaksu 2.50/kerta, viisi kertaa 10 euroa.

KEPPIJUMPPA kirjaston koivikossa torstaisin klo 10.30. Ensimmäinen kokoontuminen to 1.6 ja kokoontumisia myöskin viisi kertaa. Ei osallistumismaksua.

Jos Sinulla on toiveita ensi syksyn jumppa- ja liikuntaryhmistä, kerro Kirstille tai laita postia Martintalon eteisessä olevaan postilaatikkoon, kiitos!

 

SAVISEUTU PYÖRÄILEE

SAVISEUTU LIIKKUU PYÖRÄILYKAMPANJA 1.5-31.8.2017saviseutu-pyorailee

Nyt kaikki kohottamaan kuntoa pyöräillen! Saviseudun kuntien (Aura, Koski TL, Loimaa, Marttila, Oripää, ja Pöytyä) tiukka kuntien välinen pyöräilykisa on alkamassa! Aikaa pyöräillä on syyskuun alkuun asti. Tule keräämään omalle kunnallesi roimasti pisteitä, aktiivisille pyöräilijöille on luvassa hyviä palkintoja! Kaikille koululaisille on myös oma kampanja.

Pyöräilysuoritukset kirjataan pyöräilyvihkoihin, jotka sijaitsevat ympäri kunnan aluetta. 10 km:n matkasta saat kirjoittaa yhden nimen, 20 km matkasta kaksi jne. Kirjaukseen oikeuttavan pisteet voit suorittaa myös kävellen, juosten tai rullaluistellen.

Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti:

Kunnanvirasto, Heikolantien päässä, Martintalo, Tiipiläntien ja Riitsuontien risteys, Laurilan Lava, Härkätien Kievari, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys. Kartta pyöräilyvihkolaatikoiden sijainnista

Tänä keväänä uutuutena tulosten sähköinen ilmoittaminen osoitteessa:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=398D5C9FE99EC822C22580FF0037B162

 

KEVÄÄN JA KESÄN AIKATAULUJA

ESKARILAISTEN UIMAKOULU
Paimion Solinassa vko 20. Eskarilaiset saavat erillisen kutsun ja tarkemmat ohjeet uimakoulusta

UIMAKOULU II
Forssan Vesihelmessä vko 26 (juhannuksen jälkeinen viikko)

KESIS-LEIRI
Sauvon Ahtelassa vko 24, 13-16.6.2017. Ilmoittautumista jatkettu 15.5 asti. Ilmoittaudu kuitenkin ajoissa! Kunta järjestää oman bussikuljetuksen leirille ja takaisin. Omat kuntaohjaajat mukana. Ilmoittaudu suoraan Kesiksen leirisivujen kautta.