Moip!-hankkeen kolmas vertaistukiryhmä käynnistyy tammikuussa 2018 ja haku ryhmään on käynnissä nyt! Toimintaa on sekä Turun että Salon seudulla.

Vertaisryhmä on suunnattu 16-29-vuotiaille nuorille aikuisille, joilla on kokemusta siitä kun läheinen sairastaa psyykkisesti tai käyttää päihteitä väärin. Ryhmä on prosessimainen kokonaisuus ja kestoltaan kuusi kuukautta. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka itse kokevat omaavansa kokemusta läheisen mielenterveyden tai päihteiden käytön haasteista. Ryhmätoiminta toteutetaan pääasiassa Turussa Perhetalo Heidekenillä, mutta mukaan toimintaan voi lähteä kotikunnasta riippumatta. Kaikki toiminta on nuorille täysin maksutonta.

Vertaisryhmätoiminnan lisäksi Moip!-hanke tarjoaa nuorille yksilötukea, vertaistapaamisia ryhmää pienemmällä kokoonpanolla, avointa toimintaa ja erilaisia mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan.

Ammattilaisille Moip! tarjoaa konsultaatioapua, järjestää tietoiskuja nuorten mielenterveys- ja päihdeasioihin sekä omaisena olemiseen liittyen sekä toteuttaa oppitunteja oppilas- ja opiskelijaryhmille.

Hankkeen yhtenä tarkoituksena on madaltaa kynnystä puhua mielenterveys- ja päihdeasioista. Ota rohkeasti yhteyttä Sofiaan tai Pinjaan – vaikka Whatsapissa, somessa, sähköpostitse tai soittamalla, niin kerromme lisää.

Sofia Virta (0400 169 647) & Pinja Uutela (0400 169 557)
Moip!-hanke / Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry & Salon seudun FinFami ry

Moip!-hankkeen esite ja tarkemmat yhteystiedot: Moip!-hankkeen esite

Hankkeen kotisivut:  www.moipfinfami.fi.