MARTTILAN KUNTA

on noin 2000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa historiallisen Hämeen Härkätien varrella. Etäisyys Turkuun on 40 km, Saloon 30 km ja Loimaalle 45 km. Kunnassa on hyvät liikuntatilat ja -palvelut.

Marttilan kunta julistaa haettavaksi        

VAPAA-AIKASIHTEERIN VIRAN

Virkaan valittava toimii ensin sijaisena 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan ja sen jälkeen vakinaisena 1.7.2019 alkaen.

Vapaa-aikasihteerin tehtäviin kuuluu mm.

  • kunnan liikuntaryhmien ja liikuntatapahtumien järjestämisvastuu ja liikuntaryhmien ohjaajien rekrytointi
  • kunnan liikunta-alueiden ja -tilojen käytöstä, suunnittelusta ja kunnossapidosta vastaaminen yhteistyössä teknisen toimen kanssa
  • liikunta- ja nuorisotoimen irtaimistohankinnoista vastaaminen
  • nuorisotyötä, johon kuuluu myös nuorisotalon valvojan tehtäviä
  • Marttilan ja Kosken Tl kuntien yhteisen nuorisovaltuuston toiminnasta vastaaminen yhdessä Kosken kunnan nuorisotoimen edustajan kanssa
  • hyvinvointikoordinaattorin tehtävät
  • yhteistyö kunnassa toimivien liikunta- ja nuorisojärjestöjen ja muiden tahojen kanssa
  • liikunta- ja nuorisotoimen taloudesta, suunnittelusta ja kehittämisestä vastaaminen
  • liikunta- ja nuorisotoimen asioiden valmistelu hyvinvointilautakuntaan ja kokouksissa läsnäolo näiden asioiden käsittelyn osalta

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 26.2.2019 klo 10.00 mennessä osoitteeseen Marttilan kunnanhallitus, Härkätie 773, 21490 Marttila tai sähköpostitse osoitteeseen kunta@marttila.fi. Hakemukseen tulee liittää selvitys viran kelpoisuusehtojen täyttymisestä ja ansioluettelo.

Haastatteluun valittavat kutsutaan haastatteluun, jotka järjestetään keskiviikkona 27.2.

Lisätietoja antavat vapaa-aikasihteeri Kirsti Keskitalo, puh. 044-744 9410, kirsti.keskitalo @marttila.fi tai hallintojohtaja Heini Luoma, puh. 044-744 9210, heini.luoma@marttila.fi.

Lisätietoja kunnasta www.marttila.fi.

Marttilassa 12.2.2019

Kunnanhallitus