Tälle sivulle on kirjattu tiedot ohjelmalehtisestä, johon on koottu elokuun loppuun mennessä varmistuneet tapahtumat ja tilaisuudet. Ohjelmalehtistä on jaossa mm. kunnantoimistossa ja kirjastossa. Tapahtumista tiedotetaan tarkemmin myös kunnan www-sivujen tapahtumakalenterissa, sieltä kannattaa käydä tarkistamassa yksityiskohtaisemmat tiedot.

Juhlavuoden tapahtumia Marttilassasuomifinland100-banneri_sininen_rgb_790x444

Onnea 100-vuotias Suomi!

Suomen itsenäisen historian satavuotisjuhlaa vietetään koko vuoden 2017 ajan. Suomen historia, nykypäivä ja tulevaisuus nostetaan jalustalle aivan erityisellä tavalla. Juhlavuoden sankareita ovat itsenäisen isänmaamme lisäksi suomalainen kulttuuri ja me kaikki suomalaiset.

Marttilassa vuoden aikana tapahtuu hurjan paljon. Marttilalaiset yhdistykset ovat huomioineet juhlavuoden toiminnassaan erinomaisella tavalla ja mielenkiintoisia tapahtumia järjestetään kaikenikäisten marttilalaisten iloksi ja viihdytykseksi pitkin vuotta.

On tärkeää, että vuoden aikana ehdimme pysähtyä ja katsoa taakse, historiaamme. Saamme keskustella siitä, minkälaisia tapahtumia ja vaiheita sataan itsenäiseen vuoteen on mahtunut. Entä minkälaiset tapahtumaketjut edelsivät itsenäisyyden aikaa. Minkälaista elämä täällä Marttilassa oli 50 vuotta sitten, 100 vuotta sitten tai vielä sitäkin aiemmin. Keskustelutilaisuuksissa annetaan tilaa myös muistoille ja perimätietoon perustuville tarinoille, joita ei kaikkia historian kirjoista löydy.

Yhtä lailla tärkeää on paneutua tähän hetkeen, 100-vuotiaan Suomen nykyisyyteen. Siihen, minkälaisilla kotikonnuilla elämme nyt. Kuinka virtaa Paimionjoki 608-vuotiaan Marttilan halki 100-vuotiaassa Suomessa. Minkälaiset vankkurit kulkevat ikiaikaista härkätietä pitkin vuonna 2017. Vuoden aikana voimme katsoa myös tulevaisuuteen. Saamme suunnitella ja kuvitella tulevaisuutta, jossa lapsemme ja lastenlapsemme elävät. Minkähänlaisessa Marttilassa juhlitaan joskus aikanaan 150-vuotiasta Suomea.

Tähän ohjelmalehtiseen on koottu tapahtumia ja tilaisuuksia Marttilassa. Tapahtumalehtistä päivitetään muutaman kerran vuoden aikana. Tapahtumista tiedotetaan myös kunnan www-sivuilla tapahtumakalenterissa.

Marttilan kunnan puolesta toivotan jokaiselle marttilalaiselle erinomaista juhlavuotta ja toivotan Teidät runsaslukuisina tervetulleiksi juhlavuoden tapahtumiin ja toimintaan!

Antoisaa juhlavuotta toivottaen,

Carita Maisila
kunnanjohtaja

 

TAMMIKUU

Keskiviikko 4.1. klo 18.00 kirjaston tammikuun näyttelyn avajaiset

Valokuvanäyttely Cannesissa palkitun Hymyilevä mies -elokuvan still-kuvista. Valokuvat on ottanut Marttilassa asuva Sami Kuokkanen, joka työskenteli Hymyilevän miehen still-kuvaajana ja valaisijana.

Perjantaina 6.1. klo 16.00 Loppiaistulet Härkätiellä

Hämeen Härkätien varrella tuikkivat tuhannet tulet ja lyhdyt, joilla asukkaat ja toimijat voivat koristaa pihansa ja tienvarren. Tervetuloa osallistumaan omatoimisesti! (kuntalaiset ja yhdistykset)

Tiistai 17.1. klo 17.00 Sähkön tulo Marttilaan –luento kirjastossa (Marttila-Seura)

Torstai 26.1. klo 19.00 kirjastossa lukuneuvoja Marika Helovuon luento Suo, sisu ja kirves

Kirjallinen kurkistus suomalaisuuden ytimeen, jonka aikana käydään läpi suomalaista kirjallisuutta monipuolisesti ja asiakaslähtöisesti. Kokonaisuudessa nostetaan esiin kotimaisia kertojia. Millaisia tulkintoja nykykirjailijat ovat tehneet maamme menneisyydestä itsenäisyyden ajalta ja sitä ennen. Miten aikalaiset oman aikansa näkivät. Mukana on myös muutamia suomalaisuutta käsitteleviä tietokirjoja. Luentoa elävöitetään lyhyillä, aiheeseen sopivilla musiikki-, video- ja/tai lukupätkillä. (kirjasto)

 

HELMIKUU                                                             

Helmikuun näyttely kirjastossa: Pieniä kertomuksia, Päivätuvan taiteilijat

Lauantai 4.2. klo 13 Luontopäivä – sukella talveen

Talvinen tapahtuma kuntoradalla ja laavulla olosuhteista riippuen. Hiihtoa, mäenlaskua, makkaranpaistoa, mehua ym. (Vapaa-aikatoimi ja järjestöt)

Sunnuntaina 5.2. klo 10 Vauvakirkko

Perhekirkko, vuoden aikana kastetut vauvat sisaruksineen ja perheineen, tervetuloa! Lempeitä virsiä. (Marttilan seurakunta)

Torstai 9.2. klo 19.00 Popradiosta tuttu musiikkitoimittaja, kirjalija Jake Nyman kirjastossa

Perjantai 10.2. klo 19.00 Tom of Finland Logomo-teatterissa

Liput 42 € + kuljetus. Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon 3.1.2017 mennessä. Teos kuuluu viralliseen Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoon.

Sunnuntaina 12.2. Vuoden 2017 rippikoululaiset saarnaavat

Kosken ja Marttilan seurakuntien rippikoululaiset ovat toimittamassa jumalanpalveluksia ja järjestävät kirkkokahvit. Kaikki rippikoululaisten perheet ja seurakuntalaisia kutsutaan osallistumaan näihin jumalanpalveluksiin. Vastaava tilaisuus Kosken kirkossa su 2.4. klo 10.

Tiistai 14.2. Alakouluikäisten ystävänpäivädisco Marttilan Nuorisoseurantalolla ( MLL, Marttilan Nuorisoseura, Marttilan koti- ja kouluyhdistys)

Torstai 16.2. Pentti Rasinkankaan koululaiskonsertti Marttilan koulun oppilaille

Torstai 16.2. klo 18.00 Marttilan kunnallispolitiikka ennen ja nyt – ilta kirjastossa

Muistellaan Marttilan kunnan vaiheita ja sitä kautta kunnallispolitiikan koukeroita eri vuosikymmeniltä.

Perjantai 17.2. klo 18.00 Vanhat tanssit Martintalolla

Liput 5€, sisältävät kahvin. alle 12-v. lapset ilmaiseksi. (Kosken lukion 2. vuosikurssi)

Tiistai 28.2 klo 13.00 Kalevalanpäivä ja kansallispukujen tuuletus kirjastossa (Marttilan Karjalaiset ja kulttuuritoimi)

Liikuntaviikko (vapaa-aikatoimi) Mahdollisuus käydä tutustumassa vapaa-aikatoimen ryhmiin. Viikko päättyy liikuntalauantaihin.

 

MAALISKUU

Maaliskuun näyttely kirjastossa: Marttilan koulun Erasmus-projektin esittelyä

Sunnuntai 5.3. Yhteisvastuukirkko

Messu, paastonaika alkaa. Pääsiäisen odotus. (Marttilan seurakunta) 

Tiistai 7.3. klo 18.00 Naistenpäivän tapahtuma kirjastossa Voi loistavasti -teemalla

Illan aikana saat mm. vinkkejä miten voit helposti paremmin – työkaluja sekä henkiseen että fyysiseen hyvään oloosi. Mukana on myös arvontaa ja kahvitarjoilu. Järjestäjinä Marttilan maatalousnaiset, MLL ja kunnan kulttuuritoimi. Jotta osaamme hieman varautua kahvitarjoiluun, ilmoittautumiset 27.2. mennessä, Teija Lehtonen puh.0443838061/teija_simala@hotmail.com.

Kirkkoväärtin kolmas kortti –maalaiskomedia Marttilan Nuorisoseurantalolla

Käsikirjoitus Matti Wanne, ohjaus Merja Tuominen

Esitykset: perjantai 10. 3. klo 19.00, lauantai 11.3. klo 18.00, sunnuntai 12.3. klo 15.00,

perjantai 17.3. klo 19.00, lauantai 18.8 klo 21.00, sunnuntai 19.3. klo 15.00

Marttilan historiaa –luentosarja Marttilan kirjastossa, torstaisin klo 17.30 – 19.00

Sukututkija Juha Vuorela

Torstai 16.3. Marttilan 1700- ja 1800-lukujen pappismiehistä

Torstai 23.3. Marttilan vanhoista asiakirjoista arkistolaitoksen digiarkistoissa

Torstai 30.3. Marttilalaisten avioliitoista vv. 1750 – 1850

Luentoihin on vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. Esitelmäkokonaisuus järjestetään Auranlaakson kansalaisopiston ja Marttilan kirjaston yhteistyönä.

Tiistai 14.3. klo 12.30 elokuva-iltapäivä Suvirannan ruokasalissa

Suvirannan väki järjestää elokuvailtapäivän, pikku napostelun kera. Elokuvan jälkeen kahvit.

Tiistai 14.3. klo 18.00 Nuortenkirjailija Päivi Lukkarila kirjastossa

Hevosaiheisia kirjoja kirjoittava kirjailija Päivi Lukkarila kertoo kirjoistaan ja kirjoittamisesta.

Tiistai 14.3. klo 18.00 Aseveli-ilta

Suomi 100v teemaan liittyen Aseveli-ilta Kuokalla. Ohjelmalliset iltamat, jossa kenttäkeittiöstä hernekeittoa. Lopuksi tanssia. Lippu 10€. (Marttilan Sotaveteraanit)

Keskiviikko 15.3. klo 18.00 Vaalipaneeli Kuokantalolla (Marttilan yrittäjät)

Keskiviikko 22.3. klo 19:00 Marttilan Suomi 100 vuotta – juhlavuoden lauluilta kirjastossa Tervetuloa joukolla laulamaan eri aikakausien suomalaisia iskelmiä ja muita lauluja sotavuosien viisujakaan unohtamatta. Laulattajina ja musikantteina Heli ja Taisto Lehtonen. Tilaisuus järjestetään Auranlaakson kansalaisopiston ja Marttilan kirjaston yhteistyönä.

Tiistai 28.3. Meidän Koulussa Ei Kiusata

Duudsonit Jarppi ja HP Marttilan koululla ja Kosken koulukeskuksessa.

 

HUHTIKUU

Sunnuntai 2.4. MLL:n lastenjuhlat Martintalolla

Esiintyjänä juhlassa on Talent Suomi -kilpailussa ollut vatsastapuhuja Sari Aalto ja Simpanssi Anssin syntymäpäivä.

Tiistai 4.4. klo 18:30 Voi hyvin – Tapani Kiminkisen ohjeet hyvään elämään, Martintalolla.

Keskiviikko 5.4. klo 17.00 kirjaston huhtikuun näyttelyn avajaiset

Marttilan koulun 1. luokan oppilaiden kädentaidon näyttely.

Tiistaina 11.4. klo 19 Luukas Passio Marttilan kirkossa hiljaisella viikolla

Seppo Pänkäläisen säveltämä oratorio, Kosken ja Marttilan kirkkokuorot Hannu Ilolan ja Tuija Niemen johdolla. Yhteisvastuun hyväksi. (Marttilan seurakunta)

Lauantai 15.4. Marttilan puolimaraton ja kymppi

Lähtöpaikka Martintalo. Matkat ja sarjat: Puolimaraton; M, M-50, N ja kuntosarja, 10 km; M, M-60, N ja kuntosarja. Osallistujille mitali ja tekninen paita. Sarjojen parhaille pokaalit, osallistujien kesken arvotaan tavarapalkintoja. Tiedustelut Kirsti puh. 044 7449410. (Marttilan Murto)

Sunnuntaina 16.4. Ylösnousemusmessu Marttilan kirkossa (Marttilan seurakunta)

Maanantaina 17.4. klo 12 Lasten ja perheiden laulukirkko (Marttilan seurakunta)

17.4. – 23.4. Lukuviikko kirjastossa

Torstai 20.4. klo 13.00 – 19.00 Runomaraton kirjastossa

Runomaratonissa eri-ikäiset esiintyjät esittävät runoja koko päivän. Kirjailija Kristiina Lähde esittää runojaan klo 18.00 alkaen.

Sunnuntaina 23.4. klo 17 Gospel-konsertti Marttilan kirkossa

Anssi Leppänen ja kumppanit

Tiistai 25.4. klo 17.30 – 19.00 Matkustamme viime sotien taistelupaikoille. Pistäydymme kuvin ja tarinoin katsomassa, miltä kuuluisat sotatantereet, kuten Tali, Ihantala, Summa ja Raatteentie nykyisin näyttävät. Lukion rehtori, FM Outi Jalonen. Suvirannan palvelukeskus.

Luentoon on vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. (Auranlaakson kansalaisopisto)

Torstai 27.4. Kansallisen veteraanipäivän juhla (seurakunta, kunta ja veteraanit)

 

TOUKOKUU

Maanantai 1.5. klo 11.30 – 14.00 Vapputori Osuuspankin pihalla (Marttilan Yrittäjät)

Keskiviikko 10.5. Unelmien liikuntapäivä (koko Suomi) Marttila (vapaa-aikatoimi, koulu, esikoulu, päivähoito, illalla järjestöt)

Lauantai 20.5. klo 9.00 – 12.00 Puutarhapäivä kirjaston pihapiirissä

Myynnissä perennoja, vihanneksia ja kesäkukkia, maatalousnaisten kahvila ja arvontaa. (Maatalousnaiset)

Lauantai 20.5. Luontopäivä – villiinny keväästä (vapaa-aikatoimi)

Sunnuntai 21.5. Kaatuneiden muistopäivä

Perjantai 26.5. klo 18.30 Kylvöjen siunaus

Johanna ja Jarkko Kankareen pellolla, os. Härkätie 214, Prunkila. Kahvitarjoilu. (MTK Marttila)

Laidunkauden avajaiset (Kylämäen Hevostila)

 

KESÄKUU

Keskiviikko 14.6. klo 18.00 kotiseutumuseon kesän 2017 näyttelyn avajaiset

Lauantai 17.6. Luontopäivä – rakastu kesäyöhön. ”Patsas-kierros” pyöräillen (vapaa-aikatoimi)

Sunnuntai 11.6. Marttila-Seuran järjestämä retki Jokioisiin kapearaidehöyryjunan edestakaiselle matkalle. Omakustanteinen (n.15-20€), hintaan sisältyy edestakainen linja-autokuljetus ja piletti höyryjunaan.

 

HEINÄKUU

Keskiviikko 26.7. Kirjaston yhteislauluilta

Klo 19 kirjaston terassilla, laulattajina Karri Rannikko ja Lassi Forsström.

 

ELOKUU

Lauantai 5.8 – sunnuntai 6.8. Kirppisralli klo 10-16 (Maatalousnaiset)

Torstai 24.8. Taiteiden ilta – 100 PÄIVÄÄ SATAAN

klo 18-20 Marttilan kirjaston ja museon pihapiirissä (kulttuuritoimi)

  Torstai 24.8. – lauantai 26.8. Härkähumut (Marttilan yrittäjät)

Härkähumujen yhteydessä Marttila-Seuran järjestämä pienimuotoinen kalusto- ja esinenäyttely menneiltä vuosilta.

Lauantai 26.8. Lähiruokatapahtuma klo 10-13 Martintalolla (MTK Marttila)

Lauantai 26.8. Luontopäivä – juhli luontoa. Sienet-marjat (vapaa-aikatoimi)

Tiistai 29.8. Marttilan taistelun vuosipäivä

 

SYYSKUU

Sunnuntai 3.9. Frisbeegolf-mestaruuskisat

Klo 12 Marttilan frisbeegolfpuistossa. Ilmoittautuminen klo 11.30 mennessä varustekopilla, radan opastetaulun vieressä. Sarjat: yleinen, naiset ja nuoret alle 16-v. (kunta)

Tiistai 5.9. – torstai 5.10. Vie Vanhus ulos –kampanja

Kampanjaan voivat osallistua yritykset, yhdistykset, järjestöt, oppilaitokset, yhteisöt ja yksityishenkilöt. Ulkoilun ilo kuuluu kaikille! Sovi yhteinen ulkoilu läheisesi kanssa tai tarjoudu ulkoilemaan palvelukodin asukkaiden kanssa. (kunta)

Keskiviikko 6.9. Luomupuuron ME-kisa ja avoimet ovet 4H-toimistolla

Klo 12-18. Tule tutustumaan 4H-yhdistyksen toimintaan ja ilmoittautumaan 4H-kerhoihin toimistollemme Marttilaan. Puurotarjoilu. Osallistut samalla luomupuuron syönnin maailmanmestaruuskisaan. (Härkätien 4H-yhdistys)

Keskiviikko 6.9. Hyvinvointiluento kirjastossa

Klo 19-20 Miten ravinto ja liikunta vaikuttavat omaan hyvinvointiin sekä arjessa jaksamiseen. Henkilökohtainen valmentaja Marco Netterberg/ Sunsali (kirjasto)

Torstai 7.9. Yrittäjäilta Klo 18 kunnantalollla valtuustosalissa (Marttilan Yrittäjät)

Maanantai 11.9. Marttilan kunnan yleisurheilumestaruuskilpailut

kisataan 3-otteluina klo 17.30. Sarjat 6-vuotiaista alkaen. Kaikki osallistujat palkitaan.

Sunnuntai 24.9. Messu, Sadonkorjuun kiitosjuhla

klo 10 jumalanpalvelus kirkossa, tämän jälkeen juhla seurakuntatalolla. Juhlapuhujana kansanedustaja Olavi Ala-Nissilä. Puuro- ja kahvitarjoilu. (Marttilan seurakunta, MTK Marttila)

Suomen 100-vuotisen historian merkkipaaluja –luentosarja kirjastossa

Everstiluutnantti, tietokirjailija Tuomo Hirvonen.

Luentosarjassa kerrotaan maamme historian muutamista tärkeistä ajanjaksoista ja niihin liittyvistä tapahtumista. Luentosarja toteutetaan Auranlaakson kansalaisopiston ja Marttilan kirjaston yhteistyönä. Luentoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja niihin on vapaa pääsy.

Torstai 14.9. klo 17.30-19.00 Sortovuodet, itsenäistyminen ja kansalaissota

Torstai 28.9. klo 17.30-19.00 Tie talvisotaan

Keskiviikko 20.9. Suomi 100 vuotta –toinen lauluilta  klo 19-20.30 kirjastossa

Tervetuloa joukolla laulamaan eri aikakausien suomalaisia iskelmiä ja muita lauluja, sotavuosien viisujakaan unohtamatta. Laulattajina ja musikantteina Heli ja Taisto Lehtonen. Tilaisuus järjestetään Auranlaakson kansalaisopiston ja Marttilan kirjaston yhteistyönä. Vapaa pääsy.

Perjantai 29.9. Suomen sotaveteraaniliitto 60 v. Seppeleenlasku sankarihaudoille Marttilassa

klo 11 (Marttilan Sotaveteraanit)

Perjantai 29.9. Pomo! –teatteriretki Turkuun

Klo 16.30-21.00, Linnateatterissa, ilmoittautumiset kirjastoon. (kulttuuritoimi)

 

LOKAKUU

Sunnuntai 1.10. Mikkelinpäivä, perhekirkko klo 10 (Marttilan seurakunta)

Tiistai 3.10. Ikäihmisten päivä Suomi 100 –juhlavuoden hengessä (Vanhus- ja vammaisneuvosto)

Keskiviikko 4.10. Alakoulun Disco klo 18-20 Ollilan Nuorisoseurantalolla. (MLL)

Torstai 5.10. Valtakunnallinen iäkkäiden ulkoilupäivä (kunta)

Lauantai 7.10. Vanhusten juhla Kuokantalolla

Klo 13-15. Kaikenikäiset tervetulleita. Ohjelmaa ja kahvia. (Lähimmäispalveluyhdistys ry)

Tiistai 10.10. Puoli vuosisataa vanhustyötä Marttilassa, Kirjastossa klo 17-18.30, Juhani Tynjälä.

Suomen 100-vuotisen historian merkkipaaluja –luentosarja kirjastossa

Everstiluutnantti, tietokirjailija Tuomo Hirvonen. Luentosarjassa kerrotaan maamme historian muutamista tärkeistä ajanjaksoista ja niihin liittyvistä tapahtumista. Luentosarja toteutetaan Auranlaakson kansalaisopiston ja Marttilan kirjaston yhteistyönä. Luentoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja niihin on vapaa pääsy.

Torstai 12.10. klo 17.30-19.00 Välirauhan vuosi

Torstai 26.10. klo 17.30-19.00 Jatkosota ja Pariisin rauha

Sunnuntai 22.10. Yhteiset syntymäpäiväjuhlat 70 ja 75 vuotta täyttäville

Klo 10 messu kirkossa ja sen jälkeen juhlatilaisuus srk-talolla (Marttilan seurakunta)

 

MARRASKUU

Perjantai 3.11. Halloween-naamiaiset lapsille ja vanhemmille (MLL) klo 18-20 Martintalolla.

Lauantai 4.11. Pyhäinpäivän messu

Klo 10. Muistamme vuoden aikana kirkkomaalle siunattuja läheisiämme. Karjalaisten kirkkopyhä. (Marttilan seurakunta)

VIIKKO 45 MARTINPÄIVÄT:

Maanantai 6.11. Linnateatterin esitys Tatu ja Patu työntouhussa Martintalolla

Maanantai 6.11. Kirjailija Sirpa Kähkönen kirjastossa klo 18-19.30

Tiistai 7.11. Puhelimen tulo Marttilaan –luento kirjastossa klo 17-18.30. (HTP, Marttila-Seura, kirjasto)

Keskiviikko 8.11. Puhallinkonsertti kirjastossa klo 19.00 Antti Räty, trumpetti; Tanja Nisonen, käyrätorvi; Ann-liisa Lindberg, pasuuna; Nicolas Indermühle, tuuba

Sunnuntai 12.11. Isänpäivän messu klo 10 (Marttilan seurakunta)

Vinkkejä sukututkijalle –luentosarja kirjastossa

Juha Vuorela, sukututkija. Luentosarja toteutetaan Auranlaakson kansalaisopiston ja Marttilan kirjaston yhteistyönä. Luentoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja niihin on vapaa pääsy.

Torstai 30.11. klo 17.30-19.00 DNA-perusteinen sukututkimus

 

JOULUKUU

Perjantai 1.12. Seitsemän veljestä Turun Kaupunginteatterissa -teatteriretki

Sitovat ilmoittautumiset kirjastoon 25.10. mennessä.

Lauantai 2.12. Joulunavaus klo 16 Osuuspankin tiloissa (Marttilan Yrittäjät)

Lauantai 2.12. 100-vuotiaan Suomen iltamat Ollilassa, Nuorisoseurantalolla

Lippuja tulee myyntiin ennakkoon ohjelmalliseen iltaan, jossa myös tanssit ja tietysti kakkukahvit. (Nuorisoseura)

Sunnuntai 3.12. Adventin Hoosiannakirkko, perhekirkko klo 10 (Marttilan seurakunta)

Tiistai 5.12. Itsenäisyyspäiväjuhla koulussa

Keskiviikko 6.12. Itsenäisyyspäivän juhla (kunta ja seurakunta)

Vinkkejä sukututkijalle –luentosarja kirjastossa

Juha Vuorela, sukututkija. Luentosarja toteutetaan Auranlaakson kansalaisopiston ja Marttilan kirjaston yhteistyönä. Luentoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja niihin on vapaa pääsy.

Torstai 7.12. klo 17.30-19.00 Talohistorian tutkiminen

Lauantai 16.12. Vanajan Laulun joulukonsertti kirkossa klo 18-19.

 

 

MUITA TAPAHTUMIA

– Toripäivät

– Kesäkävelyt ( Marttila-Seura)

– valokuvanäyttely Muuttuva maaseutu, muutoksia 100 vuoden aikana maaseudulla (Marttila-Seura)

 

LOIMAAN SEUDUN KUNTIEN LIIKUNTATOIMIEN YHTEISOHJELMAA Edelleen jatkuu -hiihto, pyöräily ja kävely

Vuoden Unelmaliikkuja 2017 – kirjaa kaikki erilaiset lajit, joita olet vuoden aikana kokeillut (ei erillistä lomaketta) – kokeile uusia lajeja, mielikuvitus on rajana + ota kuvia someen #unelmaliikkuja – mainostus nettisivuilla ja some-kanavissa Tutustuminen Auranmaan kuntien puru-/kuntoratoihin -Auranmaan Viikkolehti: huhti-toukokuussa

 

KIRJASTON KUUKAUSITTAISET TAPAHTUMAT Satutuokiot kirjastossa joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 18.00. Yli 3-vuotiaille, pienemmät vanhemman seurassa. Tammikuussa satutuokio poikkeuksellisesti vasta to 12.1. (MLL)

Lukupiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen torstai klo 19.00 kirjastossa. Tammikuussa lukupiiri poikkeuksellisesti torstaina 12.1.

 

Tapahtumakalenteri täsmentyy ja täydentyy pitkin juhlavuotta.