Kuntosali

Kuntosalille myydään edullisia kausi- ja vuosikortteja, yksittäisiä käyttäjämaksuja ei ole. Kausikortin hinta on 35 €. Lapset, alle 15-v, maksavat kausikortista 10,00 €. Alle 14-vuotiaat lapset tarvitsevat aina mukaansa salille yli 18-vuotiaan aikuisen. Vuosikortin (kalenterivuosi) hinta on 60 € ja lapset alle 15-v 20 €.

Kausi- tai vuosikortin saa lunastettua kätevästi laittamalla nimensä ja yhteystietonsa salilla olevaan listaan. Tämän jälkeen käyttäjä saa kotiinsa laskun.

Martintalon kuntosalille on otettu käyttöön tunnistetagi. Kuntosalin ovi on lukossa ja sisään pääsee vain tagilla. Ainoastaan ryhmien käyttövuorojen aikana ovi on edelleen auki. Tunnistetagin voi lunastaa vapaa-aikatoimistosta. Pantin hinta on 15 €.

Palaisten sauna

Palaisten uimapaikan saunasta peritään aikuisilta saunamaksua 2€/kerta. Kymppikortti 15 €. Alle 16-vuotiailta maksua ei peritä.

Saunan lämmityksestä, saunamaksujen perimisestä ja ranta-alueen siisteydestä vastaavat vapaa-aikatoimen kesätyöntekijät. Tiedustelut vapaa-aikatoimi, puh. 4844 9410. Tiistaisin ja torstaisin sauna varattavissa yhdistysten ja yksityisten käyttöön, varaus 3 h ja hinta 20 €. Varaukset vapaa-aikatoimistosta tai kunnanviraston keskuksesta.

Vapaa-aikatoimen harrasteryhmiin ei oteta ilmoittautumisia vastaan eikä kuntosalikäyntejä voi aloittaa ennen kuin kaikki maksut aikaisemmista osallistumisista on suoritettu tai otettu yhteyttä vapaa-aikasihteeriin maksujärjestelyjen sopimiseksi.