Auranmaan yrityspalvelut

ayp_logo2Auranmaan kuntien (Aura, Koski, Marttila, Oripää ja Pöytyä) yhteinen yrityspalveluyksikkö Auranmaan yrityspalvelut tarjoaa Marttilan kunnassa toimiville ja toimintansa aloittaville yrityksille neuvontapalveluita, edistää yritysten välistä yhteistyötä ja yritysten toimintaedellytyksiä, kehittää Auranmaan alueen elinvoimaisuutta ja vetovoimaisuutta ja tarjoaa yrityksille sijoittumispalveluita.

Neuvontapalvelut: Liikeidean arviointi ja kehittäminen, perustamisneuvonta, kehittämisneuvonta, rahoitussuunnittelu, julkisen rahoituksen hakeminen, tuotekehitysneuvonta, omistajanvaihdosneuvonta ja kansainvälistymisneuvonta.

Tarvittaessa elinkeinoasiantuntijat ohjaavat asiakkaan erityisasiantuntijapalveluihin. Yritystemme käytettävissä on laaja sekä yksityinen että julkinen asiantuntijaverkosto.

Voit varata ajan tapaamiseen ottamalla suoraan yhteyttä elinkeinoasiantuntijoihin. Elinkeinoasiantuntijoiden palvelut ovat asiakkaille maksuttomia ja täysin luottamuksellisia.

Elinkeinoasiantuntija Susanna Ansio, puh. 040 6310 464, susanna.ansio@auranmaanyp.fi

Marttilan Yrittäjät

yrittajat_marttila31. elokuuta 1978 perustettu Marttilan Yrittäjät on Varsinais-Suomen Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys, jolla on yli 70 jäsenyritystä. Tutustu Marttilan Yrittäjiin osoitteessa yrittajat.fi.

Varsinais-Suomen ELY-keskus

Varsinais-Suomen ELY-keskus tukee pk-yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta. ELY-keskuksessa on palveluja niin yrityksen perustajalle kuin toimintaansa kehittävällekin yritykselle.

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen internet-sivut

Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry

Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit on kolmentoista varsinaissuomalaisen kunnan alueella toimiva yhdistys, joka edistää alueellaan Leader-hankkeiden toteutusta. Varsinais-Suomen jokivarsikumppanit ry:n tehtävä on neuvoa ja auttaa alueensa asukkaita sekä yhteisöjä maaseudun elinvoimaisuutta tukevien hankkeiden suunnittelussa ja rahoituksessa.

Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry:n internetsivut

Maatalousyrittäjät

Kunnan maaseutuasiamies opastaa paikallisesti yrittäjiä mm. maatalouden eläke-, kehittämis-, rahoitus- ja tuotantotukiasioissa. Lue lisää maatalousyrittäjän palveluista.

Tutustu myös näihin yrittämiseen liittyviin aiheisiin

Kunnan elinkeinopoliittinen ohjelma vuosille 2014-2017
Elinkeinopoliittinen ohjelma

Marttilalaisten yritysten yhteystiedot löytyvät palveluesitteestä
Palveluesite

Kunnan avoimet tarjouspyynnöt
Tarjouspyynnöt

Sijainti ja yhteydet