Paimionjoki-yhdistyksen TIEDOTE 3.4.2017:

Marttilan keskustan jokiluonto on lähiluontoa parhaimmillaan
Marttilan Kumpulanrannan ja jokipolun hoitotyöt jatkuvat

Paimionjoki-yhdistys jatkaa tänä keväänä Marttilan Kumpulanrannan ja jokipolun hoitotöitä tähtäimessä puuston hoitotyöt ja polun merkkaus Marttilan kirkolta Hakaniitylle saakka. Tavoitteena on ympyräpolku Härkätieltä Härkätielle. Mittaa polulle tulee noin puolitoista kilometriä, joka kulkee suurelta osin Paimionjoen maisemissa. Hoitotoimenpiteet tähtäävät luonnonmukaiseen ja mosaiikkimaiseen lopputulokseen.

Paimionjoki-yhdistys on jatkanut vuosittain alueen kehittämistä pieni pala kerrallaan yhteistyössä Marttilan kunnan ja Ammattiopisto, maaseutuopisto Livian, Marttilan Metsänhoitoyhdistyksen ja Marttilan seurakunnan kanssa.

Aikataulu Huhtikuussa toimenpiteet tähtäävät polun perushuoltoon ja merkkaamiseen. Työstä vastaavat maastossa Paimionjoki-yhdistyksen retkimestari ja ympäristönhoitaja Jani Virtanen ja työharjoitteluaan Liviaan tekevä Jani I. Aarnio. Myöhemmin keväällä suunnitelmissa on järjestää alueella kaikille avoin tutustumisretki ja talkoopäivä.

Yhteistyötä? Paimionjoki-yhdistys tekee mielellään yhteistyötä paikallisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa. Tämä onkin samalla avoin kutsu yhteistyöhön Paimionjoki-yhdistyksen kanssa. Jos olet kiinnostunut lähiluonnosta, Paimionjoen virkistyskäytön kehittämisestä tai paikallishistoriasta, niin ota yhteyttä!

Lisätietoja:
Elina Tuomarila
Projektikoordinaattori
Paimionjoki-yhdistys ry
GSM 0400 211 857
elina.tuomarila@somero.fi
www.paimionjoki.fi
www.facebook.com/Paimionjoki