Saviseutu liikkuu -kampanjalla kannustetaan kaikkia seutukuntalaisia liikkumaan.

Haasteessa ovat mukana seutukunnan kaikki kunnat: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Vuoden unelmaliikkuja 2017

Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä haastavat kaikki mukaan Vuoden unelmaliikkuja -kilpailuun. Kerää lomakkeelle mahdollisimman monta eri liikuntalajia, jota olet kokeillut vuoden 2017 aikana. Palauta lomake vuoden lopussa vapaa-aikatoimistoon. Eniten eri lajeja kokeillut palkitaan liikunnallisella palkinnolla ja nimetään Vuoden unelmaliikkujaksi 2017!

Lajikokeiluista voit jakaa kuvia ja kokemuksia tunnisteella #unelmaliikkuja, esimerkiksi Saviseutu liikkuu -facebookryhmään.

Eri lajeiksi hyväksytään kaikki yleisesti määritellyt liikuntalajit. Seutukunnan liikuntapalvelut päättää tarvittaessa tapauskohtaisesti mitkä lajit hyväksytään mukaan kilpailuun. Kampanja-aika 1.1.–31.12.2017.

Vuoden unelmaliikkuja-osallistumislomake

SAVISEUTU LIIKKUU PYÖRÄILYKAMPANJA 1.5-31.8.2018saviseutu-pyorailee

Nyt kaikki kohottamaan kuntoa pyöräillen! Saviseudun kuntien (Aura, Koski TL, Loimaa, Marttila, Oripää, ja Pöytyä) tiukka kuntien välinen pyöräilykisa on alkamassa! Aikaa pyöräillä on syyskuun alkuun asti. Tule keräämään omalle kunnallesi roimasti pisteitä, aktiivisille pyöräilijöille on luvassa hyviä palkintoja!

Pyöräilysuoritukset kirjataan pyöräilyvihkoihin, jotka sijaitsevat ympäri kunnan aluetta. 10 km:n matkasta saat kirjoittaa yhden nimen, 20 km matkasta kaksi jne. Kirjaukseen oikeuttavan pisteet voit suorittaa myös kävellen, juosten tai rullaluistellen.

Pyöräilyvihkolaatikoiden sijainti:

Kunnanvirasto, Heikolantien päässä, Martintalo, Tiipiläntien ja Riitsuontien risteys, Laurilan Lava, Härkätien ja Kulmalantien risteys, Ollilassa Seurantalo, Jokkiintien tienhaara, Härkätien ja Leppämäentien risteys. Kartta pyöräilyvihkolaatikoiden sijainnista

Tänä keväänä uutuutena tulosten sähköinen ilmoittaminen osoitteessa:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=398D5C9FE99EC822C22580FF0037B162

Saviseutu liikkuu -kävelykampanja 1.9. – 31.12.2017Saviseutu_kävelee_taustalla

Voit osallistua kampanjaan täyttämällä kävelylomaketta. Merkitset siihen päivittäin kävellyt kilometrit. Kampanjan päätyttyä lomake palautetaan vapaa-aikatoimistoon tai kirjastoon. Lomakkeita on saatavilla Marttila-tiedotteesta nro 3/2017, kirjastosta, vapaa-aikatoimistosta sekä kuntien www-sivuilta.

Kaikki mukaan vauvasta vaariin, muksusta mummoon – ja koirat myös! Saviseudun kuntien kävelykampanja alkaa syyskuussa ja päättyy joulukuussa.

Haasteessa mukana koko seutukunta: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hyviä palkintoja!
Myös eniten kävelleet ja aktiivisimmat palkitaan!

Jokainen kilometri on tärkeä!
Nyt koko kunta teitä ja polkuja tallaamaan!

Syksyisin kuntoiluterveisin

Kampanjan järjestäjät
Kuntien liikuntatoimet
Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä

Kävelykampanjan osallistumislomake

Hiihtokampanja tammikuusta huhtikuuhun 2018 tai niin pitkään kuin hiihtokelejä riittää. Haasteessa mukana koko seutukunta: Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää ja Pöytyä. Merkitse lomakkeeseen päivittäin hiihtämäsi kilometrit. Lumien sulettua palauta vapaa-aikatoimistoon. Sieltä saat myös lisää lomakkeita. Palautettujen korttien kesken arvotaan kivoja palkintoja, myös eniten hiihtäneet palkitaan.

Tulokset voidaan ilmoittaa myös sähköisesti tämän linkin kautta.

Saviseutu hiihtää -osallistumislomake