Meri-Marttilan virkistysalue

Meri-Marttila on kunnan omistama virkistysalue Kemiön Sandössä. Alue on kuntalaisten vapaassa käytössä. Alueella olevaa saunamökkiä (huone, keittonurkkaus, sauna ja pesuhuone) vuokrataan kesäkautena marttilalaisten yhteisöjen ja yksityisten kuntalaisten käyttöön. Mökin varustetaso: perusastiasto, kaksi sähkölevyä, kahvinkeitin, jääkaappi. Kahden hengen vuodesohva (ei vuodevaatteita). Sähkösauna.

Sandön saunamökkiä vuokrataan vuonna 2017 Marttilan kunnan asukkaille ja marttilalaisille yhdistyksille sekä kunnan vakinaiselle henkilöstölle. Tiedustelut ja varaukset kunnantoimistosta.

Vuokrausehdotsaunamokki

Mökkiä vuokrataan ajalla 12.5. – 17.9.2017
– Vuokra on 45 €/ viikonloppuvuorokausi (perjantaista klo 14 sunnuntaihin klo 14) ja muuna aikana 35 €/vuorokausi
– Sama perhe tai yhteisö voi ennakkovarauksena varata mökkiä korkeintaan 3×3 vrk (eri jaksoissa), joista yksi on viikonloppu
– Mökin vuokrat laskutetaan jälkikäteen. Mökin vuokraamisen ehtona on, että kaikki edelliset laskut on maksettu eikä kunnalla ole kyseiseltä perheeltä mitään erääntyneitä saatavia.

Avainten noutaminen ja palauttaminen hoidetaan kunnanvirastossa (huom. kunnanviraston sulkuaikana 3. – 28.7.2017 kirjastossa).