Marttilan kuntatiedote ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se sisältää ajankohtaista kunta-asiaa sekä kunnan, seurakunnan ja eri järjestöjen kevät-, kesä-, syys- ja talvikauden tapahtumakalenterien rungon, jota täydennetään muulla ilmoittelulla. Kuntatiedote jaetaan  jokaiseen talouteen Marttilassa.

Ilmoittaminen kuntatiedotteessa on maksutonta ja kussakin tiedotteessa ilmoitetaan seuraavan numeron materiaalin viimeinen sisäänjättöpäivä.

Marttila-tiedotteen viitteelliset ilmestymisajankohdat:
nro 1 tammi-helmikuun vaihteessa
nro 2 touko-kesäkuun vaihteessa
– nro 3 elo-syyskuun vaihteessa
– nro 4 marras-joulukuun vaihteessa 

Lue uusin kuntatiedote

Huomautus kuntatiedotteen tekstiin:
”MARTTILAN TENNISKENTÄT Suvirannan palvelukeskuksen takana, Myllypellontien varrella, vanhassa hiekkakuopassa. Kaksi kenttää kuntalaisten vapaassa käytössä. Kenttäalue pinnoitettu uudestaan ja rajaviivat maalattu.”

Huom! Rajaviivat piti maalata jo viikko pääsiäisen jälkeen. Oikullinen kevät on siirtänyt aikatauluja tässäkin asiassa. Toivottavasti saamme kentät kuntoon mahdollisimman pian!

Seuraava tiedote 3/2017 ilmestyy elo-syyskuun vaihteessa. Tiedotteeseen tuleva materiaali tulee toimittaa vapaa-aikatoimistoon 10.8.2017 mennessä, kirsti.keskitalo@marttila.fi.

Kaikki materiaali word-tiedostoina, ei ylä- tai alatunnisteita. Lisäksi tulee huomioida, että kuvamateriaalia julkaisemme vain sivujen täydennyksenä. Koska tämä on kunnan tiedotuslehti, emme kustannussyistä julkaise koko sivun mainoksia yksittäisistä tapahtumista!